PISICILE ARISTOCRATE FILM DESENE ANIMATE

August 2, 2019 posted by

Mon Apr 05, 4: Asa ca in creme de la creme a la Edgar care le o da pisicilor in fiecare zi,pune niste somnifere. Dar nu singura,ci alaturi de majordomnul ei, Edgar si patru pisici, Ducesa si puii ei,Toulouse,Marie si Berlioz. In timp ce Edgar incearca sa-si ia lucrurile de la Lafayette si Napoleon,pisicile aristocrate sunt duse de Thomas la un loc in care ajunsera o formatie de pisici swingers numita Scat Cat. Adelaide este o bogata cantareata de opera care locuieste intr-un conac. Page 1 of 1. Pisicile sunt totul pentru ea si o fac sa nu se simta singura,de aceea sunt rasfatate,traiesc bine si sunt numite pisicile aristocrate.

You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum. Ele nu musca,nu zgarie,au maniere incantatoare,stau la mangaiat,sunt fermecatoare si au onoarea nepatata. Mon Apr 05, 4: Alaturi de Frou-Frou, iapa doamnei Adelaide, reusesc sa-l bage pe Edgar intr-o cutie si sa-l trimita in Timpuktu. Auzind acestea,Edgar se gandeste la un plan de a scapa de pisici ca el sa mosteneasca averea mai repede. A fost aseara pe prima la Roquefort,soricelul conacului este trimis de Thomas la Scat Cat pentru a le salva pe Ducesa si puii ei. Tue Apr 06, 1:

In timp ce Edgar incearca sa-si ia lucrurile de la Lafayette si Napoleon,pisicile aristocrate sunt duse de Thomas la un loc in care ajunsera o formatie de pisici swingers numita Scat Cat. Dar nu singura,ci alaturi de majordomnul ei, Edgar si patru pisici, Ducesa si puii ei,Toulouse,Marie si Berlioz. Page 1 of 1. Adelaide are de gand sa-si dea conacul, vila de la tara,bijuteriile,operele de arta si toate lucrurile de valoare pisicilor ei,pentru a trai bine, apoi, cand acestea nu vor mai fi vor ramane lui Edgar.

  KRISHNAM VANDE JAGADGURUM MOVIE ONLINE WATCH YOUKU

Auzind acestea,Edgar se gandeste la un plan de a scapa de pisici ca el sa mosteneasca averea mai repede.

Pisicile sunt totul pentru ea si o fac sa nu se simta singura,de aceea sunt rasfatate,traiesc bine si sunt numite pisicile aristocrate.

Alaturi de Frou-Frou, iapa doamnei Adelaide, reusesc sa-l bage pe Aristlcrate intr-o cutie si sa-l trimita in Timpuktu. Users browsing this forum: Cand e aproape sa fie mancat de acestia deoarece nu si-a putut aduce aminte numele Drsene, il pronunta intr-un sfarsit si ca prin urmare pisicile pleaca la Thomas.

Asa ca in creme de la creme a la Edgar care le o da pisicilor in fiecare zi,pune niste somnifere. Google [Bot] and 0 guests.

Forumul Desenele Copilariei • View topic – Pisicile Aristocrate

A doua zi pisicile ajung la conacul doamnei Adelaide,insa cand vor sa intre sunt prinse de Edgar care are de gand sa le trimita in Timpuktu. Mon Apr 05, 4: Tue Apr 06, 1: Aristovrate oarecum da, cand la Tv, cand la calculator. Roquefort,soricelul conacului este trimis de Thomas la Scat Cat pentru a le salva pe Ducesa si puii ei.

Majordomnul Edgar,ascult ceea ce acestia vorbesc si isi calca hainele. Seara el le duce pe Ducesa si pisoiasii ei undeva departe insa este atacat de animste caini, Lafayette si Napoleon.

Desene Animate Pisicile Aristocrate

A fost aseara pe prima la Conducatorul trupei,Scat Cat face cunostinta cu Ducesa care este uimita de stilul lor. Sun Apr 04, Previous topic Next topic.

  DAR LWARATA EPISODE 26

Asa ca Thomas ramane in conac alaturi de Ducesa, puii ei si Scat Cat deoarece Adelaide are de gand sa faca un proiect numit casa pentru toate pisicile vagaboande din Paris. Adelaide este o bogata cantareata de opera care locuieste intr-un conac.

Asa scria pe wikipedia, n-am mai pus sursa pentru ca nu-i chiar tot ce-i acolo Adelaide isi cheama avocatul,care este senil si are o varsta inaintata, Georges Hautecort pentru a-si intocmi testamentul.

Povestea are loc in Paris-ul anului Intre timp,pisicile animare dormeau intr-un cos cad langa rau. Aceasta isi invata puii sa fie eleganti ca ea,sa stie sa se poarte deoarece sunt pisici aristocrate. You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum.

Doamna și Vagabondul – Wikipedia

Tue Feb 26, 6: Multi motani ii fac curte Ducesei,fermecatoare pisica cu ochi de safiri. In drum intalnesc doua gaste, Abigail si Amelia Sasaita care ii insotesc pana cand ajung la unchiul lor, Waldo care se pare ca era beat.

Tori, vezi ca pe unul dintre pisoi il cheama Berlioz, ti-am modificat eu. Ele nu musca,nu zgarie,au maniere incantatoare,stau la mangaiat,sunt fermecatoare si au onoarea nepatata.