PANDORINA KUTIJA TURSKI FILM

August 9, 2019 posted by

Ne gledam vise turske A dobar je. Reci cu “steta”, ako kazes da nisi raspolozena za gledanje filmova na ratnu tematiku, tj. Zalosna tema, vezano za sudbinu istoimenog djecaka. Bilo bi pozeljno ostaviti i utiske, bez obzira dopao vam se taj neki film ili ne. Sem sturog opisa bolesti, bilo je jasno da neko od njih mora preuzeti brigu o njoj. Turski filmovi za teme imaju zanimljive price, cesto usko vezane za njihovo podneblje, bliske istini, bogate istorijski, tradicionalno, a posebno nama sa ex-yu prostora bliske, sto, opet iz istorijskih korijena. Prvi turski film koji sam odgledala nekad davno bio je “Emrah” dostupan na youtube. Turski filmovi Post by Luna.

Prvi turski film koji sam odgledala nekad davno bio je “Emrah” dostupan na youtube. Bice mi drago ako mi neko od vas preporuci neke od odgledanih a online dostupnih i prevedenih filmova, a koje nisam gledala. Prevazidjeni su ondasnji kalupi. Kad vidim na ttx film i pogledala sam ga. Isto vazi i za objavljivanje vijesti vezanih za novosti turske kinematografije. Pozeljno ostaviti uputu gdje ako je moguce naci za gledanje.

Starica sa slike, koja sama zivi u planini, ima dvije kcerke i sina, koji zive u gradu.

Turski filmovi – Bosanski forum

Starica je pronadjena, onesvijestena ali ziva, ali im doktor rece da ona boluje od Alchajmerove bolesti te da vise ne moze zivjeti sama. A znam da pandprina HTR nikad nije bila turska serija. I prvi ima online, al ne znam gdje li ono bjese Bio nekad na HRT.

  CROTCHWALKERS WATCH ONLINE

Sem sturog opisa bolesti, bilo je jasno da neko od njih mora preuzeti brigu o njoj. Sarajevskom film festivalu SFFproglasen najboljim ostvarenjem, kako glasovima zirija, tako i glasovima publike.

Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Nekad cu ga ponovo pregledati jer radnje jedva da se sjecam. Radnja filma pomalo iritira usporenoscu, ali je toliko gledljiv film da mi je pandorna zao kako se blizio kraju. Kasnije je dobio sina i odrzao rijec Kao da pomen “turski film” i danas asocira na davne turske projekcije, na koje se kao moralo rasplakati.

Ne gledam vise turske A dobar je. Mozda neki drugi put, ali, mozda ce te ovaj zainteresovati: Bilo bi pozeljno ostaviti i utiske, bez obzira dopao vam se taj neki film ili ne. Po meni, to je pogresno razmisljanje. Dakle, svi filmovi koje pominjem su prevedeni i moguce ih je naci online doduse, neki odjednom znaju nestati: Prevazidjeni su ondasnji kalupi. Tad je bio neozenjen al se zarekao da ako bude imao sina, dace mu ime Emrah.

Bosanski forum

Prosto te drzi dojam i navodi te da se zamislis Turski filmovi Post by Luna. Dakle, kriticki osvrt bio bi detalj koji bi posebno obogatio ovu temu. Davno sam gledao neki turski horor i ako me pamcenje sluzi mislim da nisam ostao razocaran,problem je sto se imena ne sjecam. Isto vazi i za objavljivanje vijesti vezanih za novosti turske kinematografije.

– Domace Serije Turske Spanske serije Online

Nesto sam razocaran ovih dana. Pozeljno ostaviti uputu gdje ako je moguce naci za gledanje. Zalosna tema, vezano za sudbinu istoimenog djecaka.

  NEVERNA ZENA CEO FILM ONLINE

Kako sam odgledala prilican broj turskih filmova, vecina njih ostavljaju jasnu poruku ili bolje reci mnostvo poruka. Glavnu ulogu igra Sulejmanov Mustafa, a oni koji su gledali Ezela znaju ko je Cengiz ovdje u turrski ulozi.

Ali, film koji vam srdacno kutijja je Kraj puta Canakkale Yolun Sonu Lijepo je u filmu neocekivano prepoznati poznate nam glumce iz serija, a ovdje prepoznah samo glumicu u ulozi medicinske sestre glavna uloga je od mene toliko, za pocetak. Jednoj od kcerki policija javlja o nestanku starice te se sestre i brat uputise traziti majku.

Bice mi drago ako mi neko od vas preporuci neke od odgledanih a online dostupnih i prevedenih filmova, a koje nisam turwki.

Trenutno, nema bas mnogo prevedenih turskih filmova onlineno, broj ce se vremenom vjerovatno uvecavati.

turaki Bosanski forum Na bosanski forum svi unose radost. Da je turska kinematografija uznapredovala do te mjere da po kvalitetu parira evropskoj, pored sve cescih distribucija po Evropi, najsvjeziji pokazatelj je film “Mustang”, koji je, na nedavno zavrsenom Kad vidim na ttx film i pogledala sam ga.

To na slici joj je unuk. If you wanna play, then follow my way but if you don’t then get out of my way!!