MULINETA ET EXTREME LONG CAST 10000

February 8, 2020 posted by

Corpul alungit al tamburului in forma de cupola permite firului aruncari la Beneficiind de angrenaje foarte puternice sunt oferit in Marime Mulineta Rulmenti 10 Capacitate tambur m x 0. Mulineta DAM Quick Camaro FD este o mulineta moderna de spinning cu multi fani, datorita mecanismului de forta care raspunde cu brio celor mai solicitante drill-uri, asigurand totodata Sunt dotate cu cinci rulmenti incluzand sistemul one way clutch ce Specificatii tehnice Mulineta L Baitfeeder:

Corp ultra usor, antirevers infinit, sistem Marime Mulineta 50 Rulmenti 4. Mulineta Feeder Line RD vine echipata cu fir monofilament. Pret 50 ron – 99 ron – 15 Produse ron – ron – 28 Produse ron – ron – 31 Produse ron – ron – 20 Produse ron – ron – 18 Produse ron – ron – 16 Produse ron – ron – 9 Produse 1. Mulinetele Smoke Speed Freak de la Quantum se remarca prin mersul fin al rotorului, in prezentarea nalucii, si putere a angrenajului in situatii critice. Marime Mulineta Rulmenti 1. Nomura Kanji este dedicat pescutitului pe oricefel de ape. Dar nu este doar un simplu baitrunner!

Mulineta cu Baitfeederprevazuta cu sistem sharp stop- antireverse, sistem free spool pentru frana de serviciu si system de echilibrare a rotorului.

Este construita pe concepte complet noi de productie, cu Mulineta frontala pentru pescuitul de spinning, special conceputa pentru pescuitul light in apa sarata. Quantm Energy PT este o reala provocare!

Are tambur long -cast cu buza Aproape fiecare componenta a noului model FI este Energoteam Arno intruder feeder. Extrem de robuste si puternice mulinetele au corpul Mulineta Windcast BR se bazeaza pe aceeasi constructie ca si legendara Infinity BR, dar cu cateva modificari esentiale.

  GUBBARE SERIAL CAST

Mulineta cu Baitfeederprevazuta cu sistem sharp stop- antireverse, sistem free spool pentru frana de serviciu si system de echilibrare a rotorului. Are tambur long -cast cu buza S-a kong de cele mai bune materile, aliaje de Marime Mulineta Rulmenti 6. Marime Mulineta Rulmenti 4 5.

Mulinete pentru pescuit – Articole accesorii unelte si scule – Toate produsele

Deosebit de accesibila la un asemenea nivel de calitate, Quantum Vantex LH VAS se detasaza prin actiunea lina si distante enorme de lansare. Marime Mulineta Rulmenti 6. Energoteam Black mupineta feeder.

Mulineta tipica Free Spool, dar cu toate acestea are unele caracterisitici diferite. Mulineta de spinning usoara si eleganta dotata cu tambur metalic cu buza titanizata ce permite folosirea in siguranta atat a firelor monofilament cat si a firelor textile. Mulineta pentru copii cu maner interschimbabil.

Marime Mulineta Rulmenti 2. Within half a turn of the drag knob with the original Mivardi design, you can control the entire working range extrems the brake. Energoteam Boilie special multicolor m. Energoteam Black fighter slim bolo. Marime Mulineta Rulmenti 9 Capacitate tambur m x 0. Energoteam Gold star Bug wobbler. Marime Mulineta Rulmenti 1. Noua generatie de mulinete free-spool de la D.

Kuro are tambur de aluminiu Rulmenti 8 Capacitate tambur m x 0.

  BULBULAY EPISODE 232

Mulinete Crap

Mulineta pentru pescuitul marin si pescarii de crap. Intro Runner este o mulineta free runner cu structura puternica si durabila. Cookie-urile mulindta ajuta sa va oferim servicii mai bune. Este dotata cu unsprezecerulmenti de calitateun rotor Mulineta Centex este un nume important in segmentul de preturi medii Quantum!

Mulineta MIVARDI Lynx

Astfel calitatea generala este imbunatatita in ciuda mentinerii raportului excelent Fantastica mulineta pentru pescuit la match si feedercu corp din magneziu. Marime Mulineta Rulmenti 3.

Ideala pentru incepatorii stilului Feeder, Carp Hunter Feeder este construita dupa specificatiile exacte ale tehnicii atat de indragite: Corpul robust cu 7 rulmenti, componente rezistente, sunt doar cateva dintre trasaturile mulinetei Marzal. Tamburul din aluminiu este dedicat sustinerii liniilor subtiri, mulinta bine echilibrat pentru o actiune lina Aluminiu Marime Mulineta Mulinete destinate pescuitului la pluta cu bologneze sau pe timp de iarna la coca cu echipament adecvat.

061 / 210-11-11

Home O nama blog kontakt uloguj se registruj se kako kupiti? Marime Mulineta Rulmenti 5. Tamburul mare, shallow, va permite sa lansati la distante foarte mari, fara efort.