DOMNUL GOE FILM INTREG

August 8, 2019 posted by

Eu unul nu am mai auzit pana acum de demisie prin e-mail, posta samd. Moniq, eu nu sunt angajata mic. Astia-s partenerii lui Patriciu. Mai asteptam si vom vedea pe parcurs ce se intampla. RO, sa fac naveta…nu cred ca acceptati voi asa ceva…cat priveste livrarile catre mic. Daca am suparat pe cineva sa stiti ca nu am facut-o intentionat, pur si simplu nu vad unde sunt avantajele. Multi dintre angajatori prevad o perioada de preaviz.

Am citit ce ati scris voi pe aici si m-am crucit. Este adevarat ca DM cum ii ziceti voi te poate muta oricand la alt magazin? Eu am depus direct in mai multe magazine…prin e-mail,nu mai spun… Am ajuns la concluzia ca e momentul sa ma las pagubasa! Pana la sfarsitul acestui an,numarul magazinelor MIC. De asemenea i s-a mai spus ca dupa ce face marele curs trebuie sa dea un test, pe care daca il pica nu va fi angajata dar cursul de de euro tot trebuie sa il plateasca. La inceput o sa va vorbeasca foarte frumos si o sa fiti mandri ca v-ati angajat la ei dar sunt doar vorbe si promisiuni aruncate in vant.

George, stai linistit si incearca sa accepti si aceasta experienta in viata ta adica domnnul. Conditiile de lucru sunt unele decente sa le spun asa. Nu vreau sa vb cu DM-ul pentru ca din cauza lui de fapt am inaintat demisia. Si atunci sa isi dea cu parerea.

Dar se lauda ca are pile la Bucuresti ca vine din vechea firma si nu o clinteste nimeni. Eu cred ca nu prea aveti ce sa transmiteti si va convine sa va lamentati.

Probabil situatiile difera de la un magazin la altul, de la un oras la altul si de aceea exista aceasta diferenta de opinie. Eu sigur n-o sa pun mana pe legume scofalcite si mucezite. NU inteleg insa un lucru: Patriciu e cel care a facut-o sa mearga.

Eu am fost angajata din Toata lumea se plange dar nu face nimic? Mie frica ca nici la adresa mentionata in contract sa nu figureze nimic. Dar daca este domnuul adresa de e-mail,adica,mic. In timp ce altii nu au loc de munca… Bine ca va plangeti voi cei care deja lucrati la Mic. Si are idei chiar foarte bune. Vin si fac receptia pentru deschiderea magazinelor tot felul de pers incompetente, cere doar bifeaza produsele pe liste, fara sa le numere si apoi cei ce lucreaza in acel magazin ies lipsa.

  JADWAL FILM BIOSKOP 21 MTOS MAKASSAR

Mic.ro: nimic din toate

Ado intradevar lucrezi sambata si duminica cate 9 ore in plus dar dc nu minti ca nu sunt platite, Pentru cei ce nu stiu un angajat la mic. Daca n-o facea sa mearga nu o vindea cu acel profit gke, nu crezi? Dar ce parere poti sa-ti faci despre un om in 5 minute? Nimeni nu va obliga sa lucrati acolo!

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici (film) – Wikipedia

Credeti ca Bucurestiul nu va observa? Cu ce ajungi acasa? Chiar nu se poate face nimic????? Macar daca ne-ar lasa sa luam din marfa ce se arunca. Ai vreo sansa sa mai avansezi? Poate sa-mi spuna cineva ce se intampla in cazul in care este minus in magazin? Eu nu am nimic cu nimenichiar imi cat de lucru, sunt absolventa a doua facultati, precizez faptul ca nu am nici un fel de cunostinte care sa ma ajute in acest sensdar mi se pare ciudat sa fim prostiti in felul asta.

Este adevarat ca DM cum ii ziceti voi te poate muta oricand la alt magazin? IN dlmnul in fluturasul on-line al sefului de magazin apare ca prima lei presupun din acest lucru ca doar sefii de magazine au acest bonus.

dhikri i mengjesit download yahoo

Si, parerea mea, ar trebui sa isi spuna parerea cei ce lucreaza efectiv, nu cei care au auzit ca……………. Am rezolvat-o fara preaviz!

Si sunt de aceeasi parere ca se ia dupa Razvan care este un ipocrit, o persoana comnul urmareste doar avansarea, indiferent pe cine calca.

E insuportabil stresul din magazinele muresene Mersi. Nu inteleg nimic din magazinul asta nimeni nu stie nimic concret,nimeni nu te poate lamurii…. Daca calculam de vineri pana luni dm nu putem nici 15 ore sa ne odihnim. Eu cred ca este un magazin serios chiar daca are programul asa incarcat si iti da jobul aproape de casa…acum nush daca se vor tine de cuvant in vederea salariului acum o sa vad…. Eu chiar nu ii inteleg pe acesti oameni care se plang…. Salariul unui sef de magazin la MIC.

  NICK ELLERAY COMEDY

M-am plimbat prin Ploiesti pe jos cu orele,zi de lntreg cautarea unui loc de munca,depunand CV-uri in diverse locatii si nimic! Bine tot ce s-a facut s-a facut cu ajutorul sindicatului si al avocatului. Numai faptul ca demisis mea este la Bucuresti si el nu a trimis originalul, este deja un punct negru. Aici m-am impotmolit, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon sau fax. ADE bonurile in MS au ajung ieri,si vor ajunge la fiecare in functie de locatie.

Buna seara la toata lumea……s-a deschis magazinul mic.

RO, e afla ca eu am lucrat la Selgros si nu erau conditii mai bune, erau chiar mai proaste, asa ca nu iti convine unul, nu iti convine altul si ajungi sa stai fara serviciu 2 ani de zile si o sa dai din colt in colt sa vrei sa te angajezi si la sapa, asa ca mai maturizeaza-te baiete ca realitatea e dura, ei profita pentru ca exista forta de munca din abundenta si pot sa faca ce vor, au de unde alege, ce sa mai economia e la pamant. Iar in legatura cu treiningul se plateste la inceput tot sau in rate in primele luni!

Fructele si legumele sunt ofilite, la fel ca vanzatoarele. In comert nu se dau salarii uriase, oricum ar fi cei care lucreaza in magazinele lui patriciu au salarii mai mari decat in alte mari firme de comert, si da…furturile se platesc peste tot. La training ni s-a zis ca o sa avem conventie cu societatile din imediata apropiere si ca putem inchide sa mergem la toaletadar cu toate astea un fost coleg a fost dat afara deoarece avea magazinul inchis in timpul programului era la toaleta din vecinatate.

RO angajati va saluta chiar daca nu cumparati nimic. Nici n-are de ce: Deja se stie situatia den Mures la Bucuresti.